Zakelijke mobiliteitsoplossingen

Per 1 januari 2020 zijn de regels voor de fiets van de zaak (deels) aangepast. Bijtelling voor het privegebruik van een fiets van de zaak was al mogelijk, maar vanwege de ingewikkelde berekening was dit geen interessante optie. Per 1 januari 2020 zijn de regels vereenvoudigd. Er is een vast bijtellingspercentage van 7% op de fiets van de zaak. Dikkenberg Tweewielers denkt graag met u mee, in zowel de MKB bedrijven, als de grootschalige mobiliteitsoplossing!

Werkgever

Als werkgever is er alle reden om de ’fiets van de zaak’ te stimuleren. Het is een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde, en bovendien draagt u bij aan de vitaliteit en duurzaamheid van uw bedrijf. Als werkgever kunt u ook gebruik maken maken van diverse fiscaalvriendelijke varianten.  

Werknemer

Als werknemer kunt u eveneens profiteren van de ’fiets van de zaak’! Wat denkt u van de huidige files en parkeerproblemen? Bovendien hoeft u de (grote) uitgave niet in een keer te doen, maar betaalt u slechts een (klein) maandbedrag. Informeer naar de mogelijkheden!

Ook meer gezonde kilometers in jouw bedrijf?

Privé of zakelijk, met of zonder werkgeversbijdrage? Een fiets leasen voor medewerkers kan op allerlei manieren. Meer weten over onze zakelijke mo biliteits oplossingen? Stel je vraag aan een van onze medewerkers! En ontdek de mogelijkheden!

Contact

De voordelen:

  • Stimuleer fietsen door bij te dragen in de leasekosten
  • Zorg voor meer gezonde kilometers en vitalere werknemers
  • Maak een goede fiets bereikbaar voor een vast laag maandbedrag
  • Maak gebruik van fiscaalvriendelijke leasevarianten
  • Wij regelen onderhoud, reparaties, verzekering en 24-uur pechdienst
  • Keuze uit een ruim aanbod aan fietsen: van e-bike tot sportfietsen

Geen bedrijf maar toch een fiets leasen?

Bekijk hier onze private lease mogelijkheden

Webdesign: Media Solutions B.V.