Dikkenberg Tweewielers

Wat ooit begon met het repareren van bromfietsen in een kalverenschuur, is gegroeid tot één van grootste fietsspecialisten van midden-Nederland. Dikkenberg Tweewielers kenmerkt zich door het bieden van een totaalconcept in de fietsenwereld. Bij ons staan zaken als; service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel! Waar de meeste ophouden, begint Dikkenberg Tweewielers!

Totaalconcept

Door het bieden van een totaalconcept in de fietsen, kan Dikkenberg Tweewielers vrijwel iedere klant bedienen. Ons assortiment bestaat uit o.a. elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbike’s, etc. Ook beschikken wij doorgaans over zo’n 300 occasion fietsen, zowel elektrisch als normaal. 

3000 M2 showroom

In onze showroom, vind u een ruim opgezet assortiment van o.a. fietsen, fietsaccessoires, kleding, etc. Dagelijks staan onze enthousiaste adviseurs klaar, om u gastvrij te ontvangen. Of het nu gaat om de aankoop van elektrische fiets, of het vinden van een passende accessoire, wij staan voor u klaar!

Moderne werkplaats

In onze moderne en ruime werkplaats staat een dagelijks een professioneel team monteurs klaar om uw fiets te repareren, te onderhouden, rij klaar te maken, etc. Omdat wij alle service in eigen beheer doen, kunnen wij u snel bedienen!

Maak hier een rondje door onze winkel:

 

Over ons

Dikkenberg Tweewielers bestaat uit een team van 10 enthousiaste medewerkers. Wij staan dagelijks voor u klaar, van het oplossen van service vragen tot het kopen van uw nieuwe fiets!

Contact

De voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Ruim 3000 m2 fietsplezier onder 1 dak
  • Vakbekwame monteurs voor al uw onderhoud en reparatie
  • Uitgebreid proefrijden
  • Snelle levertijden door eigen voorraad
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Gratis leenfiets in geval van levertijd of reparatie

Ons team

Jaap

Eigenaar

Albert

Verkoopmedewerker

Dick

Verkoopmedewerker

Hans

Verkoopmedewerker

Marco

Monteur

Rick

Monteur

Gijs

Chef werkplaats

Gerlinda

Administratief medewerkster

Vacatures

Vacature fietsmonteur

Wil jij de volgende stap in je carriere maken of een fietsexpert worden? En vind je het leuk om fietsmonteur te zijn? Dan hebben we werk voor jou!

 

Wie ben jij:

- Je hebt technisch inzicht

- Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau

 

Functie eisen:

- Je bent flexibel in drukke periodes

- Je bent reprensentatief en klantgericht

 

Wij bieden jou:

- Een professionele werkomgeving

- Afwisselend werk in een enthousiast team

- Een uitdagende Fulltime baan

 

 

Stagiaires

Ben je nieuwsgierig en leergierig, hebt een frisse kijk op zaken, je wilt de kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding graag delen met anderen, tegelijkertijd jouw kennis verbreden in de praktijk? Dikkenberg Tweewielers biedt stageplekken voor de winkel, als zowel de technische kant. Ook BBL leerlingen, die hun opleiding willen combineren met de praktijk zijn welkom. Dit geldt voor zowel commerciële, als technische BBL leerlingen.

Interesse? Stuur een appje naar 06-12944904, of kom een keer binnen lopen!

Contact

Webdesign: Media Solutions B.V.