Dikkenberg Tweewielers

Wat ooit begon met het repareren van bromfietsen in een kalverenschuur, is gegroeid tot één van grootste fietsspecialisten van midden-Nederland. Dikkenberg Tweewielers kenmerkt zich door het bieden van een totaalconcept in de fietsenwereld. Bij ons staan zaken als; service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel! Waar de meeste ophouden, begint Dikkenberg Tweewielers!

Totaalconcept

Door het bieden van een totaalconcept in de fietsen, kan Dikkenberg Tweewielers vrijwel iedere klant bedienen. Ons assortiment bestaat uit o.a. elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbike’s, etc. Ook beschikken wij doorgaans over zo’n 300 occasion fietsen, zowel elektrisch als normaal. 

3000 M2 showroom

In onze showroom, vind u een ruim opgezet assortiment van o.a. fietsen, fietsaccessoires etc. Dagelijks staan onze enthousiaste adviseurs klaar, om u gastvrij te ontvangen. Of het nu gaat om de aankoop van elektrische fiets, of het vinden van een passende accessoire, wij staan voor u klaar!

Moderne werkplaats

In onze moderne en ruime werkplaats staat een dagelijks een professioneel team monteurs klaar om uw fiets te repareren, te onderhouden, rij klaar te maken, etc. Omdat wij alle service in eigen beheer doen, kunnen wij u snel bedienen!

 

 

Over ons

Dikkenberg Tweewielers bestaat uit een team van 10 enthousiaste medewerkers. Wij staan dagelijks voor u klaar, van het oplossen van service vragen tot het kopen van uw nieuwe fiets!

Contact

De voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Ruim 3000 m2 fietsplezier onder 1 dak
  • Vakbekwame monteurs voor al uw onderhoud en reparatie
  • Uitgebreid proefrijden
  • Snelle levertijden door eigen voorraad
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Gratis leenfiets in geval van levertijd of reparatie

Ons team

Jaap

Eigenaar

Albert

Verkoopmedewerker

Dick

Verkoopmedewerker

Marco

Monteur

Rutger

Baliemedewerker / Monteur

Gijs

Chef werkplaats

Hans

Verkoopmedewerker

Gerlinda

Administratief medewerkster

Laurens

Monteur

Janno

Leerling monteur

Joran

Verkoper

Vacatures

Hebben we op dit moment geen openstaande vacature die jou aanspreekt, maar heb je wel interesse om bij ons te komen werken? 

Stagiaires/ schoolverlaters

Kom je binnenkort van school en twijfel je nog wat het beste bij je past? Wij gaan samen met je kijken wat het beste bij je past! Of het nou de werkplaats wordt, of de verkoop? Of ga je advertenties maken en de lay-out van onze website verzorgen? Je kunt bij ons echt alle kanten op!

Moet je binnenkort een stage doen? Informeer naar de mogelijkheden of kom gewoon eens binnenlopen!

Contact

E-bike monteur

Fietsen maken is niet meer zoals het was. Door de komst van de E-bike en de daarbij behorende techniek is elke dag weer een nieuwe uitdaging! Naast het oude ambacht van fietsen repareren, hebben we tegenwoordig, naast fietsen, ook ware machines om aan te werken: de elektrische fiets! Een elektrische fiets bestaat uit hardware en software. Daarom heb je als fietstechnicus beschikking over een moderne werkplek met eigen computer. Daarop staan verschillende programma’s zodat jij de juiste diagnose kunt stellen bij storingen en dit kunt oplossen. Lees meer

Verkoopadviseur

Als verkoopadviseur mag jij onze klanten helpen door passend advies te geven. Of het nou gaat om een elektrische fiets of een bijpassende accesoire, niets is jou te gek! Lees meer

Webdesign: Media Solutions B.V.