Algemene informatie

Wij doen onze best om alles op onze website zo juist en volledig mogelijk weer te geven, maar het kan wel eens zijn dat dit niet helemaal lukt. In dat geval is Dikkenberg tweewielers BV niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die ondernomen worden op basis van deze website. Tevens kunt u geen rechten claimen bij druk en/of typefouten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dikkenbergtweewielers B.V., materiaal dat zich op de Dikkenberg website bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.

Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons veilig online je fiets( producten )  kan kopen. We nemen de veiligheid van onze website en onze betaalprocessen serieus. Zodra jij je bestelling wilt gaan afrekenen, maken we gebruik van een internetbeveiliging. Via een veilige SSL-verbinding worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Deze veilige SSL-verbinding is te herkennen aan het "groene slotje" in je browser.

 

Webdesign: Media Solutions B.V.