Garantie

Elektrische fietsen

Op nieuwe elektrische fietsen geven wij standaard 2 jaar garantie. Hieronder valt o.a. de accu en de motor. Bij een aantal merken kun je langere garantie  bijkopen. Je betaald dan een vast bedrag om de garantie van uw elektrische fiets te verlengen, tot maximaal 5 jaar.

Niet elektrische fietsen

Op normale fietsen geven wij standaard 2 jaar garantie. Dit geldt voor vrijwel alle type fietsen, zoals mountainbike’s, racefietsen, stadfietsen en elektrische fietsen.

Uitgesloten van garantie zijn o.a. de slijtage delen zoals de ketting, banden en tandwielen. Slijtage van deze onderdelen is afhankelijk van het gebruik en vallen niet onder de garantie.

 

Elektrische fietsen

In onze winkel hebben wij een enorm aanbod van tweedehandse elektrische fietsen. Deze fietsen worden helemaal in orde gemaakt voordat ze naar een nieuwe eigenaar gaan.

Op de meeste van onze gebruikte elektrische fietsen geven wij 1 jaar garantie en op de overige elektrische fietsen 6 maanden.

 

Niet elektrische Fietsen

Ons aanbod (niet elektrische) fietsen is enorm. Momenteel staan er ruim 300 tweedehandse fietsen te wachten op een nieuwe eigenaar.

De fietsen die ingeruild worden lopen wij eerst helemaal na. Daar waar nodig vervangen wij niet goed werkende onderdelen voor nieuwe onderdelen. Als de fiets helemaal gecontroleerd en technisch goed is, wordt hij pas te koop aangeboden. Het aanbod tweedehand fietsen bestaat uit vrijwel alle grote A-merken. Je treft bij ons merken zoals o.a Koga, Sparta, Batavus, Gazelle, Cortina, BSP, Merida, Giant enzovoorts.

Op tweedehandse fietsen geven wij 3 maanden garantie.

Wij geven op onze accessoires en onderdelen de fabrieksgarantie van de leverancier.  De aanspraak op garantie geldt niet voor schade, uitval en/of verlies als gevolg door:

- het niet in acht nemen van de veiligheidvoorschriften of gebruiksaanwijzigen;

- normaal gebruik en ouderdom;

- het niet zorgdragen voor tijdig en juist onderhoud

- onjuist onderhoud of door een ongeval; 

- onjuiste installatie

- klimatologische invloeden, zoals corrosie en/of roestvorming.

- vervoer door de klant.

Webdesign: Media Solutions B.V.