Werkplaats

In onze moderne en ruime werkplaats staat dagelijks een professioneel team monteurs klaar om uw fiets te repareren, te onderhouden, rij klaar te maken, etc...

Monteurs

Onze "fietsenmakers" beschikken over een schat aan technische kennis. Door de ervaring(!), het volgen van cursussen en trainingen, zijn zij altijd op de hoogte van de laatste technieken en weetjes. Ook wat betreft de ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen is uw fiets in goede handen. Onze monteurs beschikken over een hoog kennisniveau en moderne apparatuur om uw elektrische fiets te onderhouden, waar nodig te diagnostiseren, etc.. Uiteraard zijn onze ’fietsenmakers’ ook niet vies van zwarte handen.

Onderhoud

Heeft uw fiets onderhoud nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onderhoud is behoud van uw fiets!

Rijklaar maken 

 Het correct rijklaar maken van uw nieuwe fiets is van essentieel belang! Wij geven alle nieuwe fietsen een zogenaamde "0 kilometer beurt". Hier wordt al het fabrieksmatige, handmatig gecontroleerd. Een prettige gedachte!

Reparaties

Uiteraard bent u voor reparaties aan uw fiets ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om een lekke band van een kinderfiets of een ingewikkelde storing bij een elektrische fiets, wij draaien onze hand er niet voor om!

 

Werkplaats

Reparatie of servicebeurt

Is je fiets nodig toe aan reparatie of een servicebeurt, Neem dan nu contact met ons op!

Contact

De voordelen:

  • Modern uitgeruste werkplaats
  • Quick-repair service
  • E-bike specialist aanwezig
  • Ervaren monteurs
  • Volledige vakkennis waardoor we alle reparaties zelf uitvoeren

Webdesign: Media Solutions B.V.