Dikkenberg Tweewielers

Wat ooit begon met het repareren van bromfietsen in een kalverenschuur, is gegroeid tot één van grootste fietsspecialisten van midden-Nederland. Dikkenberg Tweewielers kenmerkt zich door het bieden van een totaalconcept in de fietsenwereld. Bij ons staan zaken als; service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel! Waar de meeste ophouden, begint Dikkenberg Tweewielers!

Totaalconcept

Door het bieden van een totaalconcept in de fietsen, kan Dikkenberg Tweewielers vrijwel iedere klant bedienen. Ons assortiment bestaat uit o.a. elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbike’s, etc. Ook beschikken wij doorgaans over zo’n 300 occasion fietsen, zowel elektrisch als normaal. 

3000 M2 showroom

In onze showroom, vind u een ruim opgezet assortiment van o.a. fietsen, fietsaccessoires etc. Dagelijks staan onze enthousiaste adviseurs klaar, om u gastvrij te ontvangen. Of het nu gaat om de aankoop van elektrische fiets, of het vinden van een passende accessoire, wij staan voor u klaar!

Moderne werkplaats

In onze moderne en ruime werkplaats staat een dagelijks een professioneel team monteurs klaar om uw fiets te repareren, te onderhouden, rij klaar te maken, etc. Omdat wij alle service in eigen beheer doen, kunnen wij u snel bedienen!

 

 

Over ons

Dikkenberg Tweewielers bestaat uit een team van 10 enthousiaste medewerkers. Wij staan dagelijks voor u klaar, van het oplossen van service vragen tot het kopen van uw nieuwe fiets!

Contact

De voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Ruim 3000 m2 fietsplezier onder 1 dak
  • Vakbekwame monteurs voor al uw onderhoud en reparatie
  • Uitgebreid proefrijden
  • Snelle levertijden door eigen voorraad
  • Gratis voor de deur parkeren
  • Gratis leenfiets in geval van levertijd of reparatie

Webdesign: Media Solutions B.V.