Retourneren en ruilen

Een bestelling retourneren is mogelijk, maar er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Lees deze voorwaarden eerst goed door om te zien of jouw bestelling in aanmerking komt!

 

Fiets retourneren

Je kunt een fiets retourneren als deze aan de voorwaarden voldoet. Het kan zijn dat we een afschrijving rekenen als de fiets gebruikt en/of beschadigd geretourneerd wordt.

 

Accesoire retourneren

Een accesoire kan geretourneerd worden als deze niet gebruikt is. De kosten van het retourneren van een accesoire zijn voor de koper. Hoe hoog deze kosten zijn, verschilt per product en vervoerder.

 

Accu retourneren

Heb je een losse accu gekocht en wil je deze retourneren? Dat is mogelijk als deze aan de voorwaarden voldoet. Bij een accu die gebruikt en/of beschadigd is, kan het zijn dat we een afschrijving rekenen.

De bedenktijd/herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je (of degene die je hebt aangewezen als ontvanger) het product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht, moet je ons per post of e-mail op de hoogte stellen dat je de aankoop wilt retourneren/herroepen.

 

Gevolgen van herroeping

Als we het product retour hebben ontvangen, betalen we het bedrag zo snel mogelijk (maximaal binnen 14 dagen) terug. Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestort. 

 

Terugsturen

Wanneer we je melding van herroeping hebben ontvangen, dien je binnen maximaal 14 dagen de producten naar ons terug te sturen. De retourkosten van de producten komen voor eigen rekening. 

 

Retouradres

Ons retouradres is:

Dikkenberg Tweewielers

Kerklaan 2

4043 ME  OPHEUSDEN

 

Voorwaarden retourneren/ruilen

Als je het product incompleet en/of beschadigd retourneert, en wanneer je meer dan 5 kilometer met een fiets hebt gefietst, kunnen wij een eventuele afschrijving in rekening brengen. 

 

Afschrijving fiets

Heb je op een fiets meer dan 5 kilometer gefietst of is hij per ongeluk beschadigd terwijl je hem had? Dan kunnen wij een afschrijving in rekening brengen. Aan de hand van de hoeveelheid schade en/of kilometers, bepaalt een deskundige monteur hoeveel afschrijving er berekend wordt.

 

Afschrijving accu

Heb je een losse accu besteld en wil je hem retourneren? Er mag dan niet meer dan 5 kilometer met de accu gefietst zijn. Is er meer dan 5 kilometer mee gefietst, of is de accu beschadigd, dan kunnen wij een afschrijving in rekening brengen. Aan de hand van de hoeveelheid schade en/of kilometers, bepaalt een deskundige monteur hoeveel afschrijving er berekend wordt.

Als je fiets of accessoire beschadigd of incompleet geleverd is, meld dit dan zo snel mogelijk!

 

Beschadigd

Is jouw bestelling beschadigd? Maak dan een duidelijke foto en stuur deze per mail naar ons op. Wij doen ons best om binnen 2-3 werkdagen met een passende oplossing te komen. 

 

Incompleet

Neem contact met ons op als je fiets of accessoire incompleet geleverd is. 

Webdesign: Media Solutions B.V.