27 december 2022

Absolute topklasse: de Koga F3-serie

’De Koga F3-serie nodigt je elke dag uit om op de fiets te stappen’

De lichtgewicht stads en toerfietsen zijn de afgelopen weken steeds meer binnen gekomen en zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Wat maakt deze Koga serie zo uniek? 

Dankzij het lage gewicht en de sportieve geometrie heeft u iedere fietstocht fantastisch rijgedrag, hierdoor zijn ze geschikt voor zowel de lange fietstochten als de korte ritten voor een boodschap. De 2022 F3-serie heeft een nieuw sleutelwoord gekregen: intergratie. Alles kabels en verlichting zijn nu helemaal geïntegreerd, dit heeft het grote voordeel dat ze nu veel beter beschermd zijn tegen beschadigingen. Daarnaast heeft de fiets een nog mooiere uitstraling en vooral nog meer gebruikersgemak. 

Welk model past het beste bij mij? 

De Koga F3 is verkrijgbaar in meerdere varianten, met zowel riemaandrijving als een derailleurversnelling. Gaat uw voorkeur uit naar weinig onderhoud? Kies dan voor een model met naafversnelling en riemaandrijving. Fietst u graag lange afstanden en wil je met de fiets de heuvels in? Dan is een model met derailleurversnelling wellicht beter voor u. Deze modellen hebben een breed versnellingsbereik en zijn licht in gewicht zodat je altijd bovenkomt, hoe stijl de heuvel ook is. 

 

Er komen steeds meer nieuwe modellen binnen, kijk verder op onze website om te zien wat de actuele voorraad is!

 

 

 

 

 

Webdesign: Media Solutions B.V.