9 september 2022

’Kabinet schakelt tandje bij’

’Kabinet schakelt tandje bij voor meer mensen op de fiets’

Wij als team merken dat er de laatste tijd vaak een fiets wordt gekocht d.m.v. het fietsplan. Steeds meer ondernemers doen hier aan mee en helpen zo hun werknemens aan ’gezonder leven’. Je bent inmiddels veel meer buiten dan dat je met de auto/openbaar vervoer gaat, zo zijn er nog meer voordelen op te noemen. 

 

Lees hieronder een stukje uit het bericht van de rijksoverheid: 

Gezond, goedkoop en schoon. Het kabinet wil de maatschappelijke voordelen die de fiets biedt graag beter benutten. Meer mensen op de fiets naar het werk, een fietsenplan voor kinderen in arme gezinnen en investeringen in goede stallingen bij stations en nieuwe woonwijken. Dat zijn de speerpunten van het nieuwe fietsbeleid dat staatssecretaris Heijnen vandaag naar de Kamer stuurt. Zij stuurt bovendien nieuw onderzoek mee, waaruit blijkt dat de fiets goed is voor onze economie en werkgelegenheid.

Staatssecretaris Heijnen: ’De fiets helpt ons letterlijk en figuurlijk vooruit. Dat vinden we in Nederland gelukkig heel normaal, maar het gaat niet vanzelf. Daarom wil ik komende jaren, samen met werkgevers en andere overheden, fietsen voor meer mensen aantrekkelijk maken’.

Lees hier het volledige bericht: https://lnkd.in/eZRSS93V

Webdesign: Media Solutions B.V.